citizenM

citizenMovement

citizenMovement is in 2018 gelanceerd door citizenM en heeft als doel ‘mobilising citizens to help shorten the distances between people and opportunities’. Dit jaar werken ze samen met World Bicycle Relief. Wij maakten de launch video van citizenMovement; van concept tot productie. Het grafisch ontwerp van de citizenMovement Arrow werd gedaan door KK.

Social content

Naast de citizenMovement maken we sinds 2012 visuele social content voor citizenM zelf. De foto’s en video’s worden ingezet via social media als Facebook en Instagram. Onze opdrachten zijn met name gefocust op de evenementen die citizenM organiseert. Onderstaand een kleine greep uit de projecten die we voor citizenM hebben gerealiseerd.

 

Supersonisch snelle video's

Voor de opening van nieuwe hotels in Rotterdam en Parijs bedachten we een videoconcept. Voordat het hotel officieel open ging, boekte citizenM het hotel vol met testslapers. In ruil voor een gratis overnachting werd de gasten gevraagd tips en feedback te geven. Wij maakten een video van de 24-uurs ervaring van de testslapers. Alle testslapers werd opgeroepen om zelf zoveel mogelijk foto’s en video’s te maken en die te delen via Facebook, Twitter, Instagram en Vine met de #citizenMRotterdam. Deze user-generated content mixten we met eigen materiaal. Zo kon je als gast bijdragen aan de video van de test experience. Bekijk hier de supersonisch snelle video’s van de hotelopeningen in Rotterdam en Parijs.

Limelights social content (photography and video) for citizenM Hotels

citizenM events

Onze foto- en videografen bezochten voor citizenM verschillende steden in Europa. Op locatie maken we kleurvolle reportages die meteen worden gedeeld via Facebook en Instagram. Bekijk hier fotoreportages die we schoten in Parijs, Rotterdam, Londen en Amsterdam. Naast de reportages bedenken we fotografieconcepten zoals de polaroid portraits die we maakten bij de Fridays @ citizenM Rotterdam.

Limelights social content (photography and video) for citizenM Hotels Limelights social content (photography and video) for citizenM Hotels

Art Rotterdam

citizenM is de trotse sponsor van Art Rotterdam. Wij waren er bij om een fotoreportage en een creatieve video te maken. In de video combineren we elementen uit citizenM Rotterdam met kunstwerken en performances van Art Rotterdam. Bekijk de video hier!

New Year Resolutions

Iedereen heeft zijn goede voornemens en citizenM wil je graag motiveren om er aan te werken! Samen met fotografe Lonneke van der Palen werkten we aan een serie voor Instagram; bekijk de hele serie hier

Limelights social content (photography and video) for citizenM Hotels

Wil jij de social branding van jouw bedrijf aanpakken? Aarzel niet om contact op te nemen.