Clifford Chance

Together we are Clifford Chance

Recruitment Campagne

De grote advocatenkantoren strijden met elkaar om de beste en meest talentvolle rechten studenten. Je vist allemaal uit dezelfde vijver en het is dus belangrijk dat je je doelgroep weet te vinden en ook weet aan te spreken. Steeds meer gebeurt dit online. Maar hoe doe je dat nou? Wij helpen Clifford Chance Amsterdam met hun online strategie en ontwikkelden een recruitment campagne voor ze. Zo ontwierpen we een nieuwe recruiting huisstijl en maakten we zes verschillende video’s die de uiteenlopende aspecten en kanten van ‘werken bij Clifford Chance‘ laten zien. Ook helpen wij ze om via Facebook studenten te werven voor courses en netwerk-events.

Recruiting video's

Alle video’s zien die we voor Clifford Chance Amsterdam maakten? Naast de algemene ‘teaser’ en de video over werken bij Clifford Chance als advocaat-stagiare maakten we video’s over TedX, Samenwerking, Amsterdam en The Academy. De video’s worden ingezet op social media en op de ‘werken bij’ website waar potentiële medewerkers het kantoor beter kunnen leren kennen.

 

Recruiting events

Clifford Chance organiseert verschillende recruiting events waarbij we Facebook advertising inzetten om deelnemers te werven. Verschillende events worden daarnaast door onze fotografen vastgelegd; van de maandelijkse Legal Lunch Lounge tot Best of Both Worlds en de Select Class op het hoofdkantoor in Londen.

Clifford Chance Recruitment Campagne Amsterdam Clifford Chance Recruitment Campagne Amsterdam Clifford Chance Recruitment Campagne Amsterdam Clifford Chance Recruitment Campagne Amsterdam Clifford Chance Recruitment Campagne Amsterdam Clifford Chance Recruitment Campagne Amsterdam Clifford Chance Recruitment Campagne Amsterdam

Recruiting huisstijl

Als onderdeel van de campagne ontwikkelden we een nieuwe recruiting huisstijl die doorgevoerd is in alle middelen; van facebook advertenties tot PowerPoint template, evenement uitnodigingen, kantoorprofiel en banners voor externe websites.