Flux Partners

Identiteit en website

In 2014 richtten 5 partners Flux Partners op. In korte tijd groeit Flux Partners van 9 naar ruim 30 man. Bij deze groei hoort uiteraard ook een sterke merkidentiteit. Wij zijn verantwoordelijk voor de nieuwe identiteit en website. Uitgangspunt was dat deze niet alleen kwaliteit en zakelijkheid uitstraalt maar tegelijk ook een jongere generatie aanspreekt. Wij zetten Flux Partners neer als een enthousiast en ambitieus bureau waar je graag voor wilt werken.

 

Hoe pakken we dat aan?

Ben je benieuwd hoe we dit proces aanpakken en wat er bij komt kijken? Lees dan hieronder verder.

 

Onderzoeks- en strategiefase

We starten het proces met een co-creatie met partners en werknemers. Hiermee verzamelen we een grote hoeveelheid input voor het creatieproces en creëren we tegelijk draagvlak binnen de organisatie. De verzamelde informatie werken we uit in een debriefing en koppelen we terug aan de klant. Vervolgens nemen we een aantal diepte interviews af. Nadat we alle informatie verwerkt hebben en de klant het eens is met de gekozen startegische richting gaan wij aan de slag met het ontwerp van de nieuwe huisstijl en merkidentiteit.

 

Ontwerpfase

We beginnen met het ontwerp van een nieuw logo, hiervoor presenteren we altijd een paar richtingen. Ook doen we een voorstel voor een lettertype. Als deze door de klant zijn goedgekeurd werken we dit verder uit in de stationary: logo, briefpapier, visitekaartjes en enveloppen. In de volgende fase kunnen we de merkidentiteit verder uitwerken in allerlei middelen denk aan de website, templates voor de nieuwe bedrijfspresentatie en contracten maar ook branding op kantoor. Je kunt het zo gek niet bedenken.

Voor Flux Partners maakten wij bijvoorbeeld een brandbook. Hierin zetten we op een inspirerende wijze de missie, visie, ambitie en kernwaarden uiteen: waar staan we voor, hoe willen we werken en wat dragen we uit. Uiteraard hebben wij ook de nieuwe website gemaakt die helder, uitnodigend en overzichtelijk is en die nieuwe werknemers meeneemt achter de schermen bij Flux Partners.

Meer weten?

Wil je meer weten over huisstijlen en websites? Bel ons op 020-6060796 of stuur een mail naar info@limelights.nl.